De Streyenvissers

Hengelsportvereniging De Streyenvissers opgericht in 1951 als Zeevisvereniging.

Wedstrijd uitslagen

u kunt het niet lezen? als u download !! lees dan verder
Dit is een gratis pakket , het kantoorpakket met modules voor onder andere tekstverwerking, spreadsheet, en presentatie.
Qua veelzijdigheid en bediening vergelijkbaar met het betaalde Microsoft office kantoorpakket alleen IS OPENOFFICE gratis
Of ga voor het GRATIS veel kleinere office viewer dit is in tegenstelling tot het office pakket vele malen kleiner,en alleen te gebruiken om de standen te zien.
 alles is virusvrij en zeer veilig te gebruiken.

Clubkampioenschap 2023

Uitslag 1 kantwedstrijd 12-2-2023 Zoutelande

Uitslag boot 23-4-2023 Colijnsplaat

Uitslag boot 25-06-2023 Vlissingen

Uitslag 2e kantwedstrijd 08-07-2023 Waarde 14

Uitslag boot 27-08-2023 Colijnsplaat

Wedstrijd 16-09-2023 (Flip Wouts)

Gisterenavond 16-09-2023 was het voor HSV de Streyenvissers alweer de 3e strandviswedstrijd van het seizoen 2023. De vereniging heeft elk jaar 4 boot- en 4 kantwedstrijden op het programma staan. De organisatoren van het strandvissen binnen de vereniging hadden dit keer gekozen voor een avondwedstrijd. Deze zou plaatsvinden van 20.00 tot 24.00 uur aan de de Baaiweg in Westkapelle. Ik had mij aangemeld als controleur omdat ik op een mooie zomerdag weer eens wilde genieten van de viscapaciteiten van de aanwezige leden en van de geweldige sterke visverhalen die ze kunnen vertellen. Na het uitzetten van de plaatsnummers en markeren van het parcours met vlaggen kon de loting van de visplek uit de kofferbak plaatsvinden. Waren 20 visplekken uitgezet en om 20.00 uur stonden er 16 super enthousiaste vissers klaar om de vis te gaan belagen. Vier plaatsen bleven er onbezet, maar toch was het een aardige opkomst. Al snel kon ik als controleur/meter en schrijver aan de slag, na 10 minuten wist Mischa Ritico al een bot te vangen. Zou dit dan toch een visrijke visavond worden of was dit een geval van hardlopers zijn doodlopers, dit zouden we om 24.00 uur weten. We begonnen met mooi weer in ons t-shirt, maar nu 21.00 uur begonnen de weerapps hard te piepen want er kwam regen aan en niet zijn beetje ook. Dus snel naar de auto’s om de regenkleding te pakken, al had niet iedereen alles bij. Zoals Rick van Gastel die nu weet wat het is als je geen fatsoenlijk regenbroek bij hebt. De weerberichten spraken in het begin van 1 buitje met onweer.  Later bleek het echter 1 bui waarbij al de watersluizen boven ons open gingen. Het heeft gegoten en gegoten tot aan het einde van de wedstrijd. Heel de avond is er wel een visje gevangen , maar het hield niet over. Ook hadden de vissers veel last van vuil in de vorm van apenhaar, op afstand was bijna niet te vissen. De visvangst bestond uit: bot, baars, 2 meuntjes, een 10-tal tongetjes tussen de 22 en 27 cm. Waren bijna geen maatse vissen bij, maar doordat de vissen vanaf 15 cm. telden in punten en de vissen onder 15 cm. 1 punt waard waren is er toch een eindklassement opgemaakt. De officiële uitslag is nog niet bekend, maar onofficieel zij de eerste 3:

1. Ronald de Kock (vak A) 6 vissen 1.26 cm.
2. Ton van Meel (vakB) 5 vissen 1.10 cm.
3. Wilfred Marien (vak A) 5 vissen 1.19 cm.
De plaatsing is om en om van de vakken.

Kunnen weer terugkijken op een mooie visavond in een gezellige natte sfeer en zeker voor herhaling vatbaar. Manne bedankt en succes met HSV de Streyenvissers.

UITSLAGEN UIT HET VERLEDEN