mei 16, 2022

De Streyenvissers

Hengelsportvereniging De Streyenvissers opgericht in 1951 als Zeevisvereniging.

Overige activiteiten

Dit jaar zullen wij als Streyenvissers weer verschillende activiteiten organiseren zoals:
De Karper wedstrijd in september (de exacte datum volgt binnenkort!)
 
De Roofvis wedstrijd in november (de exacte datum volgt Binnenkort!)
En in week 35 organiseren wij de ZomerVISkaravaan in samenwerking met Sportvisserij Nederland. Dit is een evenement speciaal voor de jeugd.
De datum van de ZomerVISkaravaan is woensdag 31 augustus.
De tijd wordt via verschillende kanalen gecommuniceerd als deze bekend is.

De ZomerVISkaravaan wordt gehouden in Halsteren aan de Kapitein Perrotstraat/ Kapitein Lenttingsingel.
Elke stap die hierin gezet wordt, word in samenspraak gedaan met Sportvisserij Nederland en ons als organiserende vereniging. Binnenkort wordt op deze pagina de vereiste gratis online Jeugdvergunning geplaatst. Zonder deze vergunning kan er niet worden deelgenomen!
Sportvisserij Nederland en de federaties ondersteund onze vereniging bij de organisatie van de ZomerVISkaravaan in de vorm van communicatie, publiciteit, inschrijven van de kinderen en het beschikbaar stellen van de benodigde materialen. En zal er ook een Sportvisserij Nederland-vrijwilligersteam van circa 3-5 ervaren VISjuffen en VISmeesters aanwezig zijn. Een belangrijk deel van de benodigde (vis)materialen voor de uitvoering wordt gratis ter beschikking gesteld vanuit Sportvisserij Nederland. Daarbij hopen wij als vereniging dat er ook een werkelijke VISdrillsimulator ter beschikking wordt gesteld op deze dag.

Tevens neemt Sportvisserij Nederland in samenspraak met de HSV-contact op met de buurtsportcoaches van de gemeente voor afspraken voor eventuele medewerking en ondersteuning.Over de aanmeldprocedure van de kids, het tijdspad en de publiciteit neemt Sportvisserij Nederland ruim van tevoren contact op ons als deelnemende vereniging. Voor lokale publiciteit ontvangen alle HSV’s ruim voor het event een aantal posters, voldoende flyers en een kant en klaar persbericht voor het lokale-regionale netwerk.

De posters en overige gegevens zullen ook tijdig door ons beschikbaar gesteld worden.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur  Hsv de Streyenvissers