De Streyenvissers

Hengelsportvereniging De Streyenvissers opgericht in 1951 als Zeevisvereniging.

Jaarlijkse feestmiddag 2022

2 min read

Zondag 11 december 2022 was het dan zo ver. Onze jaarlijkse feestmiddag om alle competitieleden te eren met hun behaalde prestaties. Na het openingswoord van de secretaris werden er eerst 2 leden geeerd voor hun inzet binnen onze vereniging.

Piet Jurgers en Alex Overbeeke zijn deze middag benoemd tot Erelid van de Streyenvissers. ALex heeft de oorkonde en bloemen in ontvangst mogen nemen tijdens de feestmiddag, helaas was Piet niet aanwezig door prive omstandigheden. Daarom was ik als secretaris in de ochtend samen met Nol Jurgers, Piet in zijn eigen thuisomgeving gaan huldigen. Beide heren waren erg vereerd om deze titel in ontvangst te nemen en ik zag ook een enkele traan van blijdschap bij beiden. Beide heren hadden ieder een 30 tal jaren in verschillende functies de vereniging bestuurd. Een erg knappe prestatie deze tijd.

Hierop volgde het huldigen van de kampioenen! Zoals altijd eerst de bekers en bloemen en erna de mooie prijzentafel welke Martijn Bastiaanse en Jack Jurgers hadden verzorgt. Ook hier was er een hoop plezier te zien en iedereen had een erg mooi prijs! Zie foto hiernaast! Algemeen kampioen Ronald de Kock, de runner up Bart van Meel en de nummer 3 Rick van Gastel. Verder was er een bootkampioen Ronald de Kock, kantkampioen Rick van Gastel, jeugd kampioen Quinten van der Zande, en 65+ kampioen Jaap Keur.

Even na 15.00 uur was er nog een erg grote verrassing voor één lid. We hadden nog een uitreiking, de secretaris ging naar het cafe en kwam terug met dhr van de Bos van Sportvisserij Nederland afd. Zuidwest Nederland. Hiervoor werd wederom Alex Overbeeke naar voren geroepen. Hij ontving namens Sportvisserij Nederland de Zilveren speld voor zijn jaren van verdienste in verenigingsverband, maar ook voor zijn inzet als hoofdcontroleur. Deze taak heeft hij ook vele jaren bekleed bij vele grote wedstrijden. Zo trots als een pauw kon de middag van onze Alex niet meer kapot en heeft hij nog een hele tijd met dhr van de Bos zitten napraten.

Als bestuur hebben we voor deze verschillende huldigingen alles uit de kast gehaald daar wij vonden dat deze beide heren erg veel voor de vereniging hadden gedaan!

Na alle uitreikingen hebben we met zijn allen erg genoten van een fantastisch koud – warm buffet. Jean Paul en zijn familie van de Ponderosa hadden dit perfect klaargemaakt. Iedereen had een gezellige middag. Vol trots is iedereen na deze feestmiddag naar huis gegaan en hebben wij als bestuur weer een jaar achter de rug. Nog 1 wedstrijd op de boot op 18 december een blindekoppel en dan kunnen wij met een gerust hart 2022 afsluiten.

Iedereen bedankt voor dit fantastische jaar! Dit namens het voltallige bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *